23911_reggeli_ujsag

Bővítse vásárlói és ügyfélkörét Erdélyben, célirányos nagyváradi hirdetéssel!

A kapcsolatépítéshez nincs szükség nyelvismeretre, ki sem kell mozdulnia az irodájából, a teljes körű ügyintézést Kiadónk végzi.

bortio1

borito2

a Reggeli Újság

A Debrecentől mindössze 75 km-re fekvő határmenti Nagyváradon és Bihor megyében is a mai napig számottevő a magyar ajkú lakosság. Ők rendszeresen járnak át Magyarországra családtagjaikhoz, ismerőseikhez, ennek köszönhetően állandó látogatói a különböző magyarországi üzleteknek, szolgáltatóknak, orvosi rendelőknek és rendezvényeknek, hisz nyelvi akadályok nincsenek, minőségben pedig sokkal vonzóbbak a magyarországi vállalkozások kínálatai.

Oradea_21957

Tizeves

A Reggeli Újság Bihor megye és Nagyvárad egyik, közel 20 ezres olvasótáborral rendelkező magyar nyelvű napilapja. A Reggeli Újság hétköznaponként jelenik meg 16 oldalon, ebből 8 oldal színes. Az újság jellegében polgári-liberális, a magyar nemzeti kultúra, hagyományok, értékek megőrzése és ápolása iránt elkötelezett, minden korosztályhoz és társadalmi csoporthoz szól, megtalálhatók benne mindazon rovatok, amelyek egy közéleti napilapot jellemeznek.
A Reggeli Újság különlegessége, hogy minden pénteken TV melléklettel jelenik meg, ami egy színes A/4-es formátumú műsormagazin. Ebben nyújtunk megjelenési lehetőséget, így egy nap helyett az Ön hirdetése (ahogy a TV műsor) egy hétig aktuális.

Miért érdemes a Reggeli Újságban hirdetni?

  • Mert a TV-műsor melléklet címlapjára tud kerülni, így egy hétig van szem előtt a reklámja.
  • Mert 20.000 határon túli magyarhoz jut el a reklámüzenete.
  • Mert magyarul tudja megszólítani a romániai vásárlókat.
  • Mert 20.000 Ft alatt már van reklámfelület.
  • Mert többlet költség nélkül meg is tervezzük a hirdetést.
  • Mert a magyar vásárlók körét tudja bővíteni a határon túlról is.
  • Mert költséghatékony forgalomnövelő marketingeszköz az Ön cége számára is.
  • Mert határok és nyelvi kötöttségek nélkül szólítjuk meg az Ön leendő vásárlóit.
  • Mert kedvelt, olvasott Bihar megyei napilapként a Reggeli Újság a jó csatorna az új vásárlók felé.
  • Mert egy egész megyét szólíthat meg kiadványunk által költséghatékonyan.

Árak, felületek

Rú laptükör

RÚ laptükör 1 o.

Megrendelés

Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K.)

Nem! Kiadónk – többlet költség nélkül – vállalja, a hirdetési anyagok megszerkesztését, melynek megjelentetése csak az Ön jóváhagyása után történik meg!
Természetesen! A már megjelent TV műsormellékletből, minden hirdető partnerünknek postázunk egyet, a megjelenés után körülbelül két héttel.
Mivel a teljes körű ügyintézést a kiadónk végzi, így Önnek a Feliciter Kiadó által kiállított áfá-s forint számlát szükséges kiegyenlítenie a megjelenés előtt.
Nem! A Reggeli Újság bár Romániában jelenik meg, ám mivel a magyar ajkú olvasókat szólítja meg, így a cikkek reklámok is magyar nyelven vannak az újságban.
Nem! Mivel a teljes körű ügyintézést a kiadónk végzi, így Önnek a Feliciter Kiadó által kiállított áfá-s forint számlát szükséges kiegyenlítenie.
Az aktuális megjelenés előtti szerdán kell leadni az elkészült hirdetési anyagot a Reggeli Újságnak, tehát minden hét szerdája lapzárta.
Igen! Mivel a TV műsor melléklet a pénteki lapszámba van behúzva, így csak péntekenként van lehetőség a megjelenésre! Amennyiben külön speciális igény van, más napokra is tudunk reklámot közvetíteni a Reggeli Újság belívébe, ám a fokozott hatékonyság miatt, mi minden ügyfelünknek a TV műsor melléklet borítóját javasoljuk.

Referenciáink

zipper 1_4_2-page-001

sóstó zoo-page-001

Dohánybolt-page-001

TTOC90x125

echo 1x8-page-001

Judith hirdetes_9x6cm-page-001

medveotthon-page-001

hirdetes_200x130-page-001

Kérdése van? Keressen bizalommal!

Kováts Viktor
+36/70/425-0408
Feliciter Kft.
H-4400 Nyíregyháza, Nyár u. 7.
www.feliciter.net
feliciter@feliciter.hu

Feliciter szoveges

_ZCD8218_resize

270284_509558132418059_1597822416_n