Egyedi, exkluzív év végi ajándék ügyfelei, barátai, családtagjai számára!

A magyarországi várakat ábrázoló, reprezentatív kiállítású, A/3-as méretű falinaptár csak Kiadónknál kapható!
Kívánság szerint feliratozzuk!

Válassza Ön is reprezentatív kiállítású művésznaptárunkat!

Ugye milyen kellemes meglepetés, ha partnere kézzel fogható személyes ajándékkal lepi meg Önt évvégén? Jobb adni, mint kapni!

Az ügyfelek, partnerek, kollégák megbecsülése a legjobb befektetés!
Úgy gondoljuk, a mai digitalizált világban a személyes, kézzel fogható ajándékot mindenki kifejezetten nagyra értékeli. A versenyszférában pedig különösen fontos, hogy kedves gesztusokkal is őrizzük a kiváló ügyfélkapcsolatokat. Naptárunk erre kiválóan alkalmas, nem mellesleg a feliratozással (logo, termékfotó, név, cím, kontaktadatok) erősítik az Önhöz, az Ön cégéhez való kötődést.

Lepje meg Ön is kedves ügyfeleit, kollégáit, barátait Várról várra című gyönyörűszép, az Ön kívánsága szerint feliratozott falinaptárral, s e kedves ajándékról egész évben Ön fog a megajándékozott eszébe jutni!

„Várról várra” címmel, több mint egy évtizede nagy sikerrel futó falinaptár sorozatunk legújabb tagja a középkori Magyarország miliőjét hozza vissza napjainkba a Magyar Királyság területéről, ma is funkcionáló és elhagyatott váraival, mint például Füzér, Sárvár, Drégely, Boldogkő, Regéc, Hollókő, Somoskő, Salgó. Emellett várjátékok, lovagi tornák elevenednek meg a naptároldalakon, ráadásul hangsúlyt fektetünk a korabeli ember, a hétköznapi élet ábrázolására is, mindezt kiváló fotóművészünk, Csutkai Csaba révén. Falinaptárunk úgy a fotózás, mint a grafikai tervezés szempontjából művészi kivitelű, reprezentatív kiállítású, ráadásul az idei évtől már drónfelvételekkel nyújtunk még szebb látképet várainkról.

Falinaptárunk különleges év végi ajándékként szolgál az Ön partereinek, beszállítóinak, dolgozóinak, ezzel megköszönheti az egész éves együttműködést. Egyedisége révén kiválóan alkalmas a céghez, vállalathoz, intézményhez való kötődés erősítésére, annál is inkább, mivel a megrendelt példányokon feltüntetjük a megrendelő logóját, termékfotóit, nevét, címét, elérhetőségeit kívánság szerint.

Miért érdemes a falinaptárunkat választani?

  • mert a hátlap lelogó 6×30 cm-es sávjában, ingyenes elkészítjük az Ön cégére szabott feliratot

  • mert ki sem kell mozdulnia az irodából, s az ajándékozás megoldott, hiszen a GLS futárszolgálattal házhoz visszük naptárainkat

  • mert magas minőséget és művészi értékeket képviselő naptárunkat rendkívül kedvező áron kínáljuk

  • mert naptárunk kereskedelmi forgalomban nem kapható, így nem tucat-termékkel ajándékozza meg partnereit

  • mert a borral, édességgel szemben – amelyek szintén kiváló ajándékok, de tény és való, hogy elfogyasztják – falinaptárunk egész évben a partnerei szeme előtt lesz

Megrendelem a falinaptárakat!

Hogy mindez Önnek mennyibe kerül?

Exkluzív falinaptárunk ára mindösszesen 1.740 Ft.+áfa/darab

Megjegyzés: minimum rendelés: 10 darab
Igény szerint kiadónk lehetőséget biztosít a naptárakhoz megfelelő méretű, vastag kartonból készült borítékok megrendelésére is:
150 Ft+áfa /darab önköltségi áron.
Ennek az átadáskor van jelentősége, vagy ha postán szeretné küldeni.
A borítékok száma eltérhet a megrendelt naptárak számától!

Megrendelem a falinaptárakat!

Tekintse meg a tavalyi falinaptárunkat!

Megrendelem a falinaptárakat!
A gomb megnyomása után – új ablakban – egy űrlap fog megjelenni, melyben meg kell adni a legfontosabb adatokat (cégnév, személynév, email és telefonszám)! A megrendelés elküldését követően nem sokkal, kollégánk telefonon megkeresi Önt a részletekkel kapcsolatosan.

GY.I.K. (Gyakran ismételt kérdések)

Igen, kiadónk minden megrendelőjének díjmentesen biztosítja a felirat elkészítését

Szállítást megelőzően, számla ellenében, átutalással

A naptárakat a megrendelések szerint beérkezés sorrendjében szállítjuk ki az 50-51. héten.

Logót, fotót/fotókat igen, ezt követően designstúdiónkban a feliratot megtervezzük, bemutatjuk, s jóváhagyás után gyártásba küldjük.

Méret: A/3, 12 hónap, 12 lap + borító + hátsó kemény karton hátlap, mely túlnyúlik a naptárlapokon. A túlnyúló rész 6×30 cm: itt helyezzük el a feliratot, tehát ez mindig látszik.

Kívánság szerint, így külföldi partnerek részére is alkalmas

Igen! A megrendelt darabszámot igény szerinti bontásban feliratozzuk, pl.: 15 darab magyar és 5 darab angol nyelvű

A GLS futárszolgálat az Ön által megadott címre kiszállítja.

Kérdése van? Keressen bizalommal!

Kováts Viktor
+36/70/425-0408
Feliciter Kft.
H-4400 Nyíregyháza, Nyár u. 7.
www.feliciter.net
feliciter@feliciter.hu

Feliciter szoveges

_ZCD8218_resize